INFO@BOEKIESENBAKKIES.NL 06 - 411 78 619

Kinderboeken – speelgoed – koffie & meer

 12,95

KLETSBOEK!
MICHA JANSSEN

Kletsboek! is een bijzonder boek.
Een invulboek voor kinderen én grote mensen.
Voor jullie. En over jullie.
Elke linkerbladzijde is voor jou.
elke rechterbladzijde is voor papa of mama.
Of voor opa, oma, je tante of oom, je juf of meester?
Met Kletsboek! kun je samen:
lachen, mopperen, fantaseren, tekenen, dromen, nadenken, geinen, ontspannen, en kletsen!

Links en rechts staan dezelfde vragen en opdrachten: de linkerpagina is voor een kind en de rechterpagina voor een volwassene.

Wat maakt het Kletsboek! bijzonder?
– Het Kletsboek! stimuleert om te praten met elkaar. Over wat je hebt meegemaakt, wat je bezighoudt, waar je van droomt, en waar je van baalt.
– Samen bezig zijn, 1 op 1 aandacht voor je kind.
– Plezier hebben, onzinvragen beantwoorden en lachen.
– Ook leuk voor grote mensen: je doet niet mee met je kind, maar het invullen en aankruisen van de lijstjes in het Kletsboek! doe je samen.
– Het is toegankelijk, met concrete vragen die eenvoudig in te vullen zijn. Je hoeft geen uitgebreide verhalen op te schrijven.
– Leuk voor later: veel herinneringen van het kind en de grote mensen om hem/haar heen.

Beschrijving

Kletsboek! voor kinderen vanaf 6 jaar.
Kletsboek! is een grote hit. Kinderen, ouders, onderwijzers, iedereen die met het Kletsboek! heeft gewerkt is enthousiast. Het is een invulboek met links en rechts dezelfde vragen. De linkerpagina is voor een kind en de rechterpagina is voor een volwassene. De vragen en invullijstjes stimuleren op speelse wijze serieus contact tussen kind en ouder. Het is enig voor een kind om te doen en als ouder is het fantastisch om meer te weten te komen wat er allemaal omgaat het in bolletjes van je kind. Je komt écht in contact met elkaar. Dat is ook precies de reden waarom dit boek favoriet is van kinderpsycholoog en opvoedcoach Tischa Neve: Het stimuleert ouders om tijd met hun kind door te brengen, te luisteren en in gesprek te gaan en zodoende dichter bij je kind te komen doordat je weet wat hem bezighoudt. Met het Kletsboek! kun je samen lachen, nadenken en natuurlijk eindeloos kletsen.