INFO@BOEKIESENBAKKIES.NL 06 - 411 78 619

Kinderboeken – speelgoed – koffie & meer

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Voorleesochtend Afrikaanse Verhalen

09 maart 2016 -10:30 - 11:30

€2,50

Woensdag 9 maart om 10.30 uur organiseren we weer een gezellige voorleesochtend. Deze keer sluiten we aan bij het Onguta-project en kiezen we een Afrikaans verhaal. Een Afrikaans verhaal dat zeker zal aansluiten bij de jongsten met de verschillende soorten exotisch fruit en dieren en een verrassing bedenken voor je vriendje.

Bij Boekies en Bakkies is er een mand met exotisch fruit gevonden. We willen met alle kinderen onderzoeken: wat is dat en van wie is het en waar komt het vandaan? Kom jij ons helpen met dit onderzoek?
Wat gaan we doen?
We gaan natuurlijk voorlezen  uit het boek, we gaan elkaar in het Afrikaans leren begroeten. We spelen het verhaal met elkaar na. Misschien word jij wel een van de dieren die een vrucht uit de mand van Nandi wegpikt, of kan jij net als Nandi een mand bovenop je hoofd dragen…? We gaan ook weer zingen en leren deze keer een Afrikaans lied. Ook doen we een spel waarbij we dier en fruit bij elkaar zoeken en de verschillende soorten vruchten en dieren zullen benoemen. Misschien gaan we zelfs wel iets van het fruit proeven? Afsluitend knutselen we onze eigen Nandi met een grote mand fruit op haar hoofd.
Kom je gezellig bij Boekies & Bakkies lezen, spelen, zingen en knutselen!
Leeftijd: vanaf 2 jaar
Let op: Kosten: 2.50 euro incl.  – Hiervan gaat een deel naar het Onguta project ‘Breek die tent af en bouw een school!’

Gegevens

Datum:
09 maart 2016
Tijd:
10:30 - 11:30
Kosten:
€2,50
Evenement Categorie:

Locatie

Boekies & Bakkies
A.D. Vosstraat 1
De Lier, 2678 CP
+ Google Maps

Organisator

BOEKIES & BAKKIES
E-mail:
info@boekiesenbakkies.nl
Website:
www.boekiesenbakkies.nl