INFO@BOEKIESENBAKKIES.NL 06 - 411 78 619

Kinderboeken – speelgoed – koffie & meer

KINDERBOEKENWEEK 2018

Het thema dit jaar is Vriendschap en het motto is Kom erbij! De Kinderboekenweek is de grootste leesbevorderingscampagne voor kinderen in Nederland en vindt plaats
van woensdag 3 t/m zondag 14 oktober. Het Kinderboekenweekgeschenk wordt jaarlijks tijdens de Kinderboekenweek door de boekhandel cadeau gedaan bij besteding van ten minste € 10,- aan kinderboeken.

INFORMATIE VOOR LEERKRACHTEN:
Van maandag 7 mei t/m 18 juni kunnen scholen online weer materialen bestellen voor de kinderboekencampagnes van het komende schooljaar. Het gaat om de volgende campagnes: Kinderboekenweek 2018, De Nationale Voorleesdagen 2019, Poëzieweek 2019, de Nederlandse Kinderjury  2019 en de Nationale Voorleeswedstrijd.
U kunt uw bestelling invullen op http://www.kinderboekengids.nl/?boekhandel=52678  en direct uw bestelling  bij Boekies & Bakkies plaatsen. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling  bij u op school bezorgd wordt.

Wij adviseren u graag over de kerntitels en andere boeken waarvan wij denken dat deze goed in het thema passen daarom….
Alvast op donderdag 24 mei van 16:00 tot 18:00 zal er weer een Inspiratiemiddag voor leerkrachten plaatsvinden met natuurlijk de kerntitels, lessuggesties, veel informatie en een goed gevulde goodiebag!

Meer informatie over deze middag vindt u hier. 

Uiteraard kan Boekies & Bakkies ook dit jaar weer uw schoolboekenmarkt tijdens de Kinderboekenweek organiseren. Wilt u meer informatie
of een aanvraag doen, mail dan naar info@boekiesenbakkies.nl.

KERNTITELS KINDERBOEKENWEEK
Klik hier om alle kerntitels te bekijken

Het Kinderboekenweekgeschenk is geschreven door Jozua Douglas.
Het Prentenboek van de Kinderboekenweek 2017 wordt gemaakt door Mija Paagman.