A.D. VOSSTRAAT 1 2678 CP DE LIER INFO@BOEKIESENBAKKIES.NL 06 - 411 78 619

Kinderboeken – speelgoed – koffie & meer

Kinderboekenweek 2017

Het wordt een spannende week: Kinderboeken met griezels en engerds staan centraal deze week want Gruwelijk Eng is het thema van de Kinderboekenweek
die dit jaar zal plaatsvinden van 4 t/m 15 oktober.

INFORMATIE VOOR LEERKRACHTEN:

Van maandag 9 mei t/m 18 juni kunnen scholen online weer materialen bestellen voor de kinderboekencampagnes van het komende schooljaar. Het gaat om de volgende campagnes: Kinderboekenweek 2017, De Nationale Voorleesdagen 2018, Poëzieweek 2018, de Nederlandse Kinderjury  2018 en de Nationale Voorleeswedstrijd.
U kunt uw bestelling invullen op http://www.kinderboekengids.nl/?boekhandel=52678  en direct uw bestelling  bij Boekies & Bakkies plaatsen. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling  bij u op school bezorgd wordt.

Wij adviseren u graag over de kerntitels en andere boeken waarvan wij denken dat deze goed in het thema passen daarom….
Donderdag 14 september van 16:00 tot 18:30 zal er weer een Inspiratiemiddag voor leerkrachten plaatsvinden met natuurlijk de kerntitels, lessuggesties, veel informatie en een goed gevulde goodiebag!
Omdat voor veel scholen het thema Gruwelijk Eng als lastig wordt beschouwd zullen we op deze dag u naast de kerntitels veel informeren over de titels waarvan wij denken dat deze binnen het thema passen maar ook toepasbaar zijn op school en uw leerlingen.
Meer informatie over deze middag zal snel volgen op de website en via onze nieuwsbrief.

Uiteraard kan Boekies & Bakkies ook dit jaar weer uw boekenmarkt tijdens de Kinderboekenweek organiseren. Wilt u meer informatie
of een aanvraag doen mail dan naar info@boekiesenbakkies.nl.

KERNTITELS KINDERBOEKENWEEK 

Klik hier om alle kerntitels te bekijken

Het Kinderboekenweekgeschenk is geschreven door Janneke Schotveld met illustraties van Annet Schaap.
Het boek Kattensoep krijg je bij besteding van 10 euro cadeau!

Het Prentenboek van de Kinderboekenweek 2017 heet Knikkeruil en werd gemaakt door Martijn van der Linden en schrijfster Maranke Rinck.  Het is niet alleen een boek maar ook een knikkerspel en je ontvangt er dan ook gevulde knikkerzakjes bij! Het boek zal vanaf 4 oktober in de winkel te verkrijgen zijn voor 6,95 euro.